CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »
There was an error in this gadget

Monday, 18 July 2011

sbb kami berbeza,, kami bersama,,,

hahahaha!!!aku mmg da glerr wei.. cian mak bapak aku wei... dapat ank sewel mcm aku...^_^...
dgn nama takdir dan pertemuan yg allah tetapkan.. 4 march aku bertemu dirinya....
demi allah... aku mmg sayang kt die wei.. (poyo plak aku) >.< heheheheheheh.. tapi inilah kenyataan nya..
20 tahun aku hidup dialah yg pertama.. sbb gtu la aku tacing ckit bler org suh cter psl cinta sejati aku...
mgkin kisah aku x sama ngn korang tapi ukuran kebahagian kami alhamdulillah, kami bahagia.. 

dari sebuah cinta berbentuk pengorbanan... ujian allah dtg dan pergi.. mnguji kasih kami... teringat plak aku time zaman romantika2 dulu...

>saat die jemput aku kat eskelator kat klcc.. senyuman die.. allah aiii... luruh  jantung aku............

>1st time terserempak die... alahai... cutenye dierrr.

>1st time die ucap i love u kat aku smbil kucup tangan aku... adoyaiii... malunya aku... (dlm hati berdozen2 bunga  kembang)


>1st time merendek atas moto tgh hujan lebat semata2 nak anta aku balik umah.. sedihnye time tu.. die demam panas seminggu.. baju hujan die suh aku pkai kat belakang.. die menggigil sejuk..adussss... terharunya...

>emmm yg ni plak kisah pasal...time tu die lupa bawak purse dtg pj.. die dtg semata2 rindu kat aku.. nak tgk aku.. tapi.. tetiba bru pasan moto abis minyak.. baru kat mid valley.. sedihnya bila aku dgr die tolak moto smpai ke jalan gasing nak isi minyak then teruskan perjalanan utk jumpa aku................

>time ni plak aku majuk sbb die marah aku sebab careless sgt jge brg.. aku tertinggal jam.. da die marah2 aku, aku blah tinggal die sorang2 makan sate... aku sgka mmg die xkan pujuk aku, akhirnya nk dekat sejam die cari aku melilau-lilau area wangsa maju cari aku.. akhirnye jumpa... aku yg buat muka seposen ketakutan kat situ terharu seyhh bila tgk die amik aku then cakap..."jgn buat mcm ni lagi, wan sayang iza sgt"... fuhhhh... buat pertama kalinya aku nanges depan die.............


nk dcter mmg tak abis... hehehe.. cukup la utk korang tawu, kasih syg bukan pada apa yg ditunjuk tapi dari apa yg disampaikan.. iaitu dari ketulusan dan keikhlasan hati.. igt tau korang, bercinta kerana allah.. sbb tanpa allah, kte xkan kenal untuk bercinta dan menghargai cinta yg die anugerahkan.....

....................................................................................................................................................................

aku nak cter ni bukan pasal ape... IKHWAN yg aku knl dulu x seperti aku knl skg..
++yg dulunya sosial++ gangsternye++xpandai jge hati org++asyik menyakitkan hati.. kelakar la ko wan... tapi pape pun thanks...

akhirnya hati ini telah kau tawan cyg...