CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »
There was an error in this gadget

Saturday, 5 November 2011

mcm ni agaknye rase nak BUNUH org!

bukan setakat sakit ati rse nak telan idup2 pun ada si hell tu... eeeeeeeeeeeeeiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.... sbb pk dosa aku x berani teruskan.. korang bole hadap ke hari2 kene tocer.

*"bodoh"
*"bangang"
*"stupid"
*"useless"
*kene tengking, cubit,  tolak kepala dpn relative lain..
*dan beribu berjuta benda yg si hell tu buat kat kteowg smpai skit ati bila di pk2 kan blk.. hmm

arrrgggghhhhhhhhhhh!!!!

memang bole depression aku gini.. kalau aku sorang je rase xpe, whole group yg die incharge sume jd mangsa die.. ape jenis manusia aku pun x tawu. dah la suka menjatuhkan air muka org, lepas tu x berperikemanuaan plak tu!

maybe betul la org kte klau org kesunyian mmg mcm tu.. xpenah ada ank, xpenah ada family. pk ikut sedap hati je la...


nasib baik mak abah aku hntar aku blaja agama.. blaja sabar.. kalau x, mmg waallahualam le... pape pun congratz kat kawan2 yang berjaya dgn ujian allah ni.. pass is pass.. skg kte dah BEBAS dari si HELL TUA tu... ( maap mulut aku ni mmg satu kelemahan utk aku.. hehehe)..  tahniah pada iwa,cha e, tirah, kaitri, tina, aisyah, ekin, jannah, suza, umairah sbb sekental batu berlian.. hehehehe

 muka bru pas clorox+detergent+dettol setelah seminggu meninggalkan si hell tuu

   mensucikan diri setelah dicemari dgn tomahan si hell tersebut..


        bengis+hati kental+kami x mudah goyang! hahahahah

1 comments:

nuRuL iZZa said...

post ni aku buat khas utk group posting aku...
*_*

Post a Comment